Søg
Filters

Levering og returnering

Fragt

Levering i Danmark sker med GLS Pakkeservice. GLS udbringer pakker alle hverdage i tidsrummet kl. 8-16. Træffes du ikke hjemme på leveringstidspunktet, vil du få et kort i din postkasse med information om, i hvilken GLS pakkeshop du kan afhente din pakke. Alternativt kan du vælge en anden leveringsadresse, fx din arbejdsplads, eller udstede en fuldmagt til GLS. Denne fuldmagt kan udfyldes på GLS hjemmeside.
Levering til Færøerne, Grønland og udland - kontakt Parykstedet for oplysning om fragtpriser på info@parykstedet.com eller tlf. 75722055.


Levering

Leveringstiden for varen er som udgangspunkt 1-2 hverdage, hvis du bestiller inden kl. 12. Vi pakker og sender ordrer hver dag. Ordrer indgivet på hverdage sendes så vidt muligt samme dag – eller den efterfølgende hverdag. Der tages forbehold for udsolgte varer, forsinket leveringstid hos vores leverandører samt lukkedage hos Parykstedet.


Hvis du fortryder dit køb (Fortrydelsesret)

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på www.parykstedet.com
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du:
a)      Har modtaget din vare
b)      Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.
c)       Får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele.
 
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os besked om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives til Toftild Aalborg på info@parykstadet.com eller tlf. 75722055. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen.
Returnering
Når varen returneres og fortrydelsesretten udnyttes, kan det kun ske, hvis varen returneres i væsentligt samme stand, som da du modtog den. Varen skal returneres til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Tørklæder skal returneres i original emballage, hvor mærke / hangtag stadig sidder i. Fortrydelsesretten bortfalder, hvis du bruger varen på en måde, hvor det er helt åbenbart, at brugen formindsker salgsværdien.
Du skal selv afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt per efterkrav, til udlevering i pakkeshop eller lignende.


Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varer er undtaget fortrydelsesretten:
1. Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
2. Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.


Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelses af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den egentlig i brug.